Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Jojobaöljy on yksi kosmetiikan arvokkaimmista öljyistä kosteuttavan, hyvin imeytyvän ja mukavaksi jättävän ihotuntuman vuoksi. Jojobaöljy on rakenteeltaan samankaltaista ihon oman rasvan, sebumin kanssa. Tämän vuoksi se imeytyy nopeasti ihoon, kosteuttaa ja helpottaa myös aktiiviainesosien imeytymistä.

LÖYTYY TUOTTEISTA
YOUTH DEFENCE Uudistava yövoide
12,72 € 15,90 €
DERMA+ Instant Calming Serum

Hei iho, älä stressaa!

DERMA+ Instant Calming Serum
15,40 €
V-LIFT Wrinkle Resist collagen -päivävoide

Valaise päiväsi!

V-LIFT Wrinkle Resist collagen -päivävoide
20,20 €